13 Серпня 2019
Новини

Тоня Матвієнко поділилися секретами вроди та ідеальної фігури: 4 лайфхаки

Тоня Матвієнко поділилися секретами вроди та ідеальної фігури: 4 лайфхаки

Відома співачка Тоня Матвієнко неодноразово зазначала, що вона дуже скрупульозно стежить за собою і фігурою, вдаючись до різних «методів краси», які дозволяють їй триматися у формі.

Зазначимо, що 38-річна українська співачка – мама двох доньок, Уляни та Ніни. При цьому Ніна народилася у січні 2016 року. Слід зазначити, що після народження другої дочки Тоня Матвієнко змогла дуже швидко повернутися в форму. Матвієнко поділилася секретами краси і назвала 4 правила, які дозволяють їй залишатися у формі, передає РБК Україна.

№1 Каша на всі випадки життя

За молодий зовнішній вигляд виконавиці «відповідають» каші. При цьому улюблена в раціоні Матвієнко — звичайна гречка!

«Дуже корисна, в ній мало вуглеводів, які до того ж засвоюються повільно завдяки клітковині, багато білка і заліза. Взагалі, дієтологи часто рекомендують її для підвищення рівня гемоглобіну. По-друге, її легко готувати. Раз я навіть сиділа на гречано-кефірній дієті. Швидко досягається омолоджуючий ефект, ніяких проблем зі здоров'ям і немає дикого почуття голоду, через який часто кидають дієти, а потім об'їдаються ще більше», - наголошує співачка.

№2 Спорт, басейн і масажі

Матвієнко наголошує — жінкам важливо вчасно зміцнювати м'язи «проблемних» зон на тілі. Приміром, внутрішньої частини стегна!

«Не обходжуся і без спортзалу. Особливу увагу приділяю внутрішній стороні стегна, трицепсу і пресу. Якщо не працювати над цими зонами зараз, то з віком, шкіра і м'язи в цих місцях втрачають тонус. А після тренувань, відвідую басейн і масажиста. Ці процедури також допомагають виглядати свіжо і молодо», - радить Матвієнко.

№3 Кератинове відновлення волосся 

«Моє волосся дуже страждає від постійних завивок, фенів, прасок, лаків і хімічних засобів. Постійно якісь зйомки, концерти, телеефіри, і якщо б я не робила кератинове відновлення кожні 3-4 місяці, могла б забути про м'яке, міцне, блискуче волосся, та ще й зберігши їх довжину», - уточнює виконавиця.

№4 Обов'язкові ранкові та вечірні ритуали

«Вранці, після пробудження, протираю обличчя тоніком і наношу крем. А ввечері обов'язково змиваю макіяж. Навіть коли заповзаю додому з концертів напівмертва, і хочеться впасти спати в одязі, прямо де стоїш, збираюся з останніми силами і приводжу особа у порядок. Нещодавно відкрила для себе корейський крем, в якому є компонент слини пташок, завдяки якому вони в'ють гнізда. Він зволожує шкіру, запобігання утворенню зморшок і вирівнює тон шкіри. А для літа — взагалі знахідка: він дуже легкий, не скачується і шкіра не блищить», — підсумувала Тоня Матвієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця конкурсу «Міс Україна 2019» потрапила в скандал

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь, київ, суспільство, тоня матвієнко, цікаво знати
В тему