13 Серпня 2019
Новини

Комісія з Росії «строїть» бойовиків, котрі розкрадають зброю

Комісія з Росії «строїть» бойовиків, котрі розкрадають зброю

У підрозділах російських окупаційних військ на Донбасі розпочала роботу комісія восьмої загальновійськової армії Південного військового округу Збройних сил РФ.

Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

«Командування ЗС РФ посилює контроль за дотриманням у з’єднаннях і частинах першого та другого армійських корпусів ЗС РФ правил експлуатації озброєння та військової техніки і цільовим використанням матеріальних засобів, які завозяться з території Росії», — сказав Гуцуляк.

Зокрема, з його слів «з 7 серпня у підрозділах російських окупаційних військ розпочала роботу комісія 8 загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ», штаб якої знаходиться у місті Новочеркаськ Ростовської області.

«Зазначена комісія перевіряє стан роботи щодо відновлення запасів боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та іншого військового майна у підрозділах, у яких під час інспекційних заходів у червні-липні цього року було виявлено значні обсяги їх нестачі внаслідок розкрадання, порушень порядку зберігання і використання не за призначенням», — повідомив речник Міноборони.

Ми писали, що російські окупанти мають намір повноцінно скористатися «жестом доброї волі» від Володимира Зеленського та взяти під контроль селище міського типу, звідки вивели українських військових. Терористи вже стали вільно розгулювати по нашій території.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, комісія, зброя, Корупція, росія, ато
В тему