10 Серпня 2019
Новини

Динамо – Шахтар: анонс матчу та де дивитися матч УПЛ

Динамо – Шахтар: анонс матчу та де дивитися матч УПЛ

В рамках третього туру української Прем'єр-ліги 10 серпня 2019 пройде матч двох грандів українського футболу – «Динамо» прийматиме «Шахтар».

Команди зіграють на НСК «Олімпійський». Зустріч розпочнеться о 17.00. Про це пише УНІАН.

У прямому ефірі транслювати поєдинок буде телеканал "2+2". Крім того, на YouTube зустріч покаже канал FootballHub.

Для "Динамо" і "Шахтаря" ця зустріч буде вже другою в новому сезоні. На самому його початку команди розіграли Суперкубок України. Трофей дістався киянам, які зуміли переломити хід зустрічі за три хвилини. На точний удар Алана Патріка динамівці відповіли голами Віталія Буяльського та Дениса Гармаша на 80-й і 83-й хвилинах.

"Динамо"

На внутрішній арені початок нового сезону "Динамо" може занести собі в актив. Кияни здобули дві перемоги у двох стартових турах УПЛ, не пропустивши при цьому жодного м'яча. Підопічні Олександра Хацкевича спершу на виїзді обіграли "Карпати" (2:0), а потім також в гостях виграли у "Львова" (3:0). У той же час на євроарені "Динамо" стартувало невдало. У першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів кияни в гостях поступилися бельгійському "Брюгге" (0:1).

 "Шахтар"

 "Шахтар" свою єврокубкову кампанію почне вже у вересні, а тому поки команда виступає тільки в Прем'єр-лізі. Під керівництвом нового головного тренера Луїша Каштру "гірники" стартували в чемпіонаті з вольової перемоги у виїзному матчі проти "Олександрії" (3: 1), а в другому турі розгромили "Карпати" (3: 0).

Історія протистоянь

"Динамо" і "Шахтар" провели один проти одного 91 матч. На рахунку киян - 32 перемоги, у "гірників" - 33. Ще 26 матчів завершилися внічию.

Травми

"Шахтарю" в цьому матчі не допоможе Віктор Коваленко, який через травму пропустить від двох до трьох тижнів. У "Динамо" - під питанням участь у грі Володимира Шепелєва, який травмувався перед грою з "Брюгге".

Слова перед матчем

Денис Гармаш, півзахисник "Динамо": "Як будемо грати з "Шахтарем"? Як і в попередніх матчах. Тренерський штаб підкаже, як діяти на полі, а ми будемо реалізовувати установки і вигравати як в Суперкубку України".

Ісмаїлі, захисник "Шахтаря": "До українського класико підходимо повністю готовими. Всі хлопці в команді усвідомлюють важливість поєдинку, адже вже на старті чемпіонату є можливість випередити головного конкурента. Зустрічі з "Динамо" - це завжди щось особливе для нас. Багато працюємо, щоб не повторити помилок, допущених в грі за Суперкубок".

Орієнтовні склади

 "Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Сидорчук, Буяльський, Гармаш, Циганков, Вербич, Бесєдін

"Шахтар": Пятов, Болбат, Кривцов, Хочолава, Ісмаїлі, Степаненко, Алан Патрік, Марлос, Тайсон, Тете, Мораес

Арбітр

Судити зустріч буде бригада арбітрів на чолі з Ярославом Козиком, який вдруге в кар'єрі обслужить матч грандів українського футболу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, футбол, футбол
В тему