10 Серпня 2019
Новини

Обстріли на Донбасі: окупанти цілеспрямовано порушують Мінські угоди

Обстріли на Донбасі: окупанти цілеспрямовано порушують Мінські угоди

На Донбасі бойовики протягом доби шість разів порушили режим припинення вогню.

Терористи обстрілювали позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

 Про це повідомили у прес-центрі ООС.

 Окупанти вели прицільний вогонь у смузі «Схід»: поблизу Лебединського – зі стрілецької зброї; поблизу Верхньоторецького – з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї; двічі неподалік Талаківки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні шість разів: неподалік Золотого-4 – з великокаліберного кулемета; поблизу Оріхового – з протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета.

За минулу добу втрат з нашого боку не зафіксовано.

Нагадаємо, у ніч проти 21 липня між українськими військовими та бойовиками, яких підтримує Росія, оголошено стале «хлібне» перемир'я, про що було домовлено на перемовинах у Мінську. Цей режим діятиме уздовж всієї лінії розмежування в районі проведення ООС у Донецькій та Луганській областях. Він передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, донбас, обстріли, мінські угоди, оос, ато
В тему