9 Серпня 2019
Новини

Справу Зайцевої розвалюють: потерпілі просять помочі у Зеленського

Справу Зайцевої розвалюють: потерпілі просять помочі у Зеленського

Адвокат потерпілих у справі про смертельну ДТПу Харкові Лариса Матвєєва розповіла, що її підзахисні звернулися до президента України Володимира Зеленського, так як підозрюють, що Олена Зайцева і Геннадій Дронов можуть уникнути покарання та вийти на свободу.

Матвєєва пояснила, що потерпілі в результаті смертельного ДТП у Харкові хочуть, щоб винні понесли справедливе покарання за свій злочин і відбули термін, який їм призначили судді – 10 років.

Однак після того, як були подані апеляції, з'явилися прогнози про те, що засуджені Зайцева і Дронов можуть вийти на свободу раніше часу.

«У людей, які втратили близьких і своє здоров'я, не так багато залишається бажань, але вони сподіваються, що на прикладі цієї справи почне змінюватися система: на виявлені в даному процесі порушення чинного законодавства поліцейськими, слідчим, експертами, лікарями повинна послідувати реакція, інакше такі справи і далі продовжать затягувати і розвалювати на догоду тим злочинцям, хто може собі це дозволити», - пояснила адвокат і додала, що подібні справи в Україні тягнуться роками і люди в жаху бачать, як доказову базу розвалюють ті, хто повинен був її збирати.

«У людей нерви вже на межі і Президент як гарант конституційних прав, на наш погляд, повинен забезпечити законність в державі», - вважає Матвєєва.

 
 
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, справа зайцевої, суд, адвокат, володимир зеленський, Надзвичайні події
В тему