9 Серпня 2019
Новини

«Mr. Tiko без Вишеньок»: через нападки моралістів волинські селянки стриптизу не побачать

«Mr. Tiko без Вишеньок»: через нападки моралістів волинські селянки стриптизу не побачать

Виступ стриптизера на сільському святі у Вишеньках, що на Волині, відмінили через «роздуту сенсацію» у ЗМІ.

У селі Вишеньки Рожищенського району скасували виступ луцького стриптизера Mr.Tiko. Про це одна з організаторок сільського свята Антоніна Клімчук розповіла виданню ZAXID.NET.

Нагадаємо, на День села Вишеньки організатори запросили виступити відомого луцького стриптизера Mr.Tiko. Так, афішу заходу у Facebook поширила сільчанка Антоніна Клімчук. Відомо, що свято відбудеться у суботу, 10 серпня. Воно розпочнеться із виступу духового оркестру. Також у програмі: дует бандуристок, вокальна група «Яворина», гуморист Микола Репецький, шоу-балет Elite-Dance. А вже ввечері присутніх мав розважати стриптизер Mr. Tiko, що є одним з найвідоміших виконавців еротичних танців на Волині.

Інформація про непересічне святкування викликала жваве обговорення в соцмережах. Після численних публікацій у ЗМІ одна з організаторок свята Антоніна Клімчук заявила, що виступ виконавця еротичних танців скасований, і звинуватила журналістів, котрі написали про участь у святі стриптизера, у роздмухуванні сенсації.

Натомість луцький стриптизер Олександр Огурцов розповів журналістам, що станом на 8 серпня він ще не отримав остаточної відмови від замовників з Вишеньок.

«Мені наразі не відомо про відмову. Вони вагаються: скасовувати чи ні. Великий ажіотаж із боку преси», – повідомив Огурцов, додавши, що спокійно ставиться до цієї ситуації, хоча за сім років роботи стриптизером його вперше запросили виступати в селі.

Стриптизер Mr. Tiko вважається одним з найвідоміших виконавців еротичних танців на Волині. Його послуги коштують від 2000 грн за танець, а вартість шоу-програми в його виконанні стартує від 5000 грн.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, стриптиз, резонанс, село
В тему