8 Серпня 2019
Новини

Митнику, який напав на волинську тележурналістку, вручили підозру

Митнику, який напав на волинську тележурналістку, вручили підозру

ДБР вручило підозру працівнику ДФС у Волинській області.

Державне бюро розслідувань оголосило підозру в умисному тілесному ушкодженні заступнику начальника відділу митного оформлення одного з постів Волинської митниці ДФС через напад на журналістку. Про це повідомила прес-служба ДБР у четвер, 8 серпня.

«Правоохоронець, перебуваючи на святкуванні дня народження колеги в ресторанно-готельному комплексі, вступив в конфлікт із журналісткою місцевої телерадіокомпанії. Чиновник митниці із застосуванням сили відібрав у журналістки мобільний телефон, завдавши потерпілій легких тілесних ушкоджень», – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині побили журналістів

Нагадаємо, напад на знімальну групу телеканалу «Аверс» (Луцьк) стався ще 8 травня і отримав великий резонанс. Журналісти приїхали знімати бенкет, влаштований на честь день народження Олександра Нікійчука, начальника пункту пропуску «Ягодин», у ресторані «Лемарк» на березі Світязя.

Як розповідала потерпіла журналістка Маша Петручик, п’яні митники заламували телевізійникам руки, розбили камеру, а у водія відібрали «права». У самої Петручик вирвали телефон і журналістське посвідчення, також їй пошкодили палець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, дбр, прикордонники, журналісти
В тему