8 Серпня 2019
Новини

Ердоган потролив Зеленського за браслети

Ердоган потролив Зеленського за браслети

Під час брифінгу президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган потролив українського президента Володимира Зеленського за браслети і заодно вказав колезі своє диктаторське бачення на те, що показово переживати про все у нього не вийде.

В ході зустрічі з журналістами в Анкарі Володимир Зеленський вирішив показати всім браслети з іменами захоплених в Керченській протоці терористами моряків.

За словами гаранта, гумові аксесуари йому передали батьки військовополонених, а він пообіцяв не знімати їх до тих пір, поки 24 бійця не будуть звільнені.

«У мене як у гаранта Конституції дуже багато справ. І якщо на секунду забуваю про повернення наших моряків, браслети мені нагадують», - заявив Зеленський, на що Ердоган зазначив, що незабаром у його колеги не залишиться місця на руці, якщо той кожного разу буде надягати браслет на неї.

«Ми переживаємо багато подій, які можуть зажадати від нас надягання браслетів. У всьому світі люди відчувають муки - від Керченської протоки до Палестини і М'янми», - підкреслив Ердоган, мабуть, не бажаючи образити Зеленського.

Проте, український президент, судячи з усього, не образився. В усякому разі, по його поведінці цього не було видно.

Нагадаємо, 25 листопада минулого року в районі Керченської протоки російські прикордонники обстріляли українські військові судна і захопили два малих броньованих артилерійських катери «Бердянськ» і «Нікополь» і рейдовий буксир «Яни Капу» разом з 24 моряками, 3 з яких отримали поранення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, володимир зеленський, моряки, туреччина, армія, Курйози
В тему