7 Серпня 2019
Новини

Фальсифікат: на Волині вилучили спирту на 850 тисяч гривень

Фальсифікат: на Волині вилучили спирту на 850 тисяч гривень

Спирт планували використати для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

В рамках операції «Акциз-2019» співробітниками податкової міліції Волині  попереджено спробу незаконного транспортування з метою збуту 2 400 літрів спирту, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Правоохоронці, отримавши інформацію про можливе незаконне транспортування підакцизних товарів, у взаємодії з працівниками управління патрульної поліції у Волинській області ДПП, на автошляху сполученням «Луцьк-Ковель», у с. Копачівка Рожищенського району, зупинили та провели обстеження автомобіля марки Merсedes Sprinter.

В ході з’ясування обставин встановлено, що 2 400 літрів рідини з характерним запахом спирту транспортувалося  без оформлених належним чином документів.

Попередньо встановлено, що вилучений спирт призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, що в подальшому мали бути реалізовані через роздрібну торгівельну мережу на території області.

В результаті проведених заходів спирт та транспортний засіб, яким здійснювалося транспортування підакцизних товарів, вилучено. Згідно попередньої оцінки вартість вилученого майна становить 850 тисяч гривень.

На даний час вирішується питання про складання адміністративного протоколу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, алкоголь, кримінал
В тему