6 Серпня 2019
Новини

Пікантна сесія MARUV у прозорому одязі (фото)

Пікантна сесія MARUV у прозорому одязі (фото)

MARUV знялася у пікантній фотосесії, результатами якої похвалилася в своєму Instagram-акаунті. Автором знімків став фотограф, відомий під ніком Олег Фенікс.

Він працював і з іншими українськими зірками, зокрема, з Максом Барських та Владом Ямою, інформує Hyser.

«Дика і не передбачувана кішечка MARUV», - підписав серію знімків з артисткою фотограф.

Для фотосесії MARUV вибрала напівпрозорий наряд леопардового забарвлення. Тому не дивно, що її називають «дикою кішечкою». Образ зірки доповнила оригінальна маска, яка приховувала частину її обличчя і акцентувала увагу на очах артистки. Втім, погляди багатьох передплатників акцентувались нема на очах виконавиці, а в зоні її декольте. Крізь напівпрозоре вбрання MARUV засвітила нижню білизну і пишний бюст.

Відзначимо, що подібні фотосесії цілком в дусі MARUV. Скандали слідують за співачкою по п'ятах. Дівчина пройшла нацвідбір на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2019», однак відмовилася від участі в ньому, вибравши гастролі в Росії.

Під час одного з концертів в РФ дівчину обікрали, вкравши важливу частину її сценічного образу. Та й взагалі, кожна поява артистки на сцені або її новий кліп супроводжуються відвертими танцями. Епатажність і скандальність привертає до дівчини все більше фанатів. Зараз на неї підписано 454 тисячі чоловік.

Фоловерів не залишилися в стороні від нової фотосесії своєї улюблениці і обсипали MARUV компліментами. «Шикарна», «Богиня», «офігенна», «Ваууу», - пишуть під знімками шанувальники зірки. Також фанати відзначили, що MARUV добре в будь-якому образі, і порівняли її з Монікою Беллуччі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналізи показали вагітність баскетболіста

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему

Останні матеріали