6 Серпня 2019
Новини

Закохані Кара Делевінь та Ешлі Бенсон: не весілля, а «дружня» церемонія в Лас-Вегасі

Закохані Кара Делевінь та Ешлі Бенсон: не весілля, а «дружня» церемонія в Лас-Вегасі

Про весілля моделі і актриси Кари Делевінь та її коханої Ешлі Бенсон в Лас-Вегасі останні кілька днів писали усі світові ЗМІ.

А виявляється, що парочка пройшла  «дружню» церемонію в стилізованій під епоху Елвіса Преслі каплиці Little Vegas, яка обійшлася їм в 245 фунтів.

За словами «священика»-Елвіса, чоловіка, який вів церемонію, їх оголосили «дружиною і дружиною» і після цього пара сфотографувалася всередині рожевого Кадилака, пише The Sun.

Пізніше з’ясувалося, що церемонія була «дружньою», а її свідками стали деякі гості, серед яких були Шарліз Терон, брати Джонас і Софі Тернер.

 

«Вони були впевнені в тому, що роблять, і в тому, що вони означають одна для одної, — розповів власник каплиці Майкл Келлі. — Вони були явно захоплені одна одною, і вони усміхались більше за всіх. Могло виглядати, що вони серйозно ставилися до того, що робили, але вони веселилися більше за всіх».

Кара Делевінь та Ешлі Бенсон зустрічаються понад рік, але зберігали свої стосунки в таємниці від громадськості. Вони офіційно підтвердили свій роман в червні на відео в Instagram.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему