5 Серпня 2019
Новини

За тиждень на Волині втопилися чотири людини

За тиждень на Волині втопилися чотири людини

За минулий тиждень волинські рятувальники ліквідували 30 пожеж.

У період 29 липня – 4 серпня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 30 пожеж, здійснили 22 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт. Під час пожеж травмувався 1 громадянин, а на водних об’єктах втопилися 4 волинянина, повідомляють у пресслужбі волинських рятувальників.

Зокрема 1 серпня близько 16-ої години трапилася загорання сухої трави на площі 0,2 га поблизу селища Турійськ. Ліквідували вогонь працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Того ж дня в селі Куснище Любомльського району виникло загорання сухої трави  та чагарників на площі 0,5 га. Погасили вогонь працівники 10-ї ДПРЧ. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

3 серпня. о 15:17 в селі Ольганівка Рожищенського району спалахнула суха трава на площі 1 га. Займання приборкали працівники 3-ї ДПРЧ. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб. Загорання ліквідовано.

Крім того о 16:35 в селі Прохід Ратнівського району виникло загорання сухої трави та чагарників на площі 0,02 га. Ліквідували вогонь працівники 14-ї ДПРЧ. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Також о 17:19 в селі Лісово Маневицького району в урочищі «Груздок» виникло загорання сухої трави на площі 0,3 га. На місце прибули працівники 13-ї ДПРЧ, які приборкали вогонь. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб.

Читайте також:

У Ковелі втопився чоловік

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, вода, загибель, пожежа, рятувальники
В тему

Останні матеріали