31 Липня 2019
Новини

Секс-символу вовчиць України Олегу Виннику – 46 років

Секс-символу вовчиць України Олегу Виннику – 46 років

Надзвичайно популярний співак України Олег Винник святкує 31 липня 2019 свій 46-й день народження.

В українському шоу-бізі артист з'явився в 2011, коли повернувся з Німеччини. Всього за вісім років Олег випустив кілька хітів, які підкорили серця українських слухачів. Про це пише Сегодня.

Дитинство і юність співака

Майбутній артист з'явився на світло в селі Вербівка Черкаської області. Вперше Олег Винник вийшов на сцену під час шкільного концерту. Вже з малих років жодне свято не обходилося без співу Олега. До всього, він не тільки володів голосом, а й захоплювався грою на електрогітарі.

Зрозуміло, на такий талант ніхто не збирався закривати очі і хлопець відразу після школи поступив в Канівське училище культури на хормейстерське відділення. Але саме викладачі наполягли, щоб Винник зайнявся вокалом. Під час навчання хлопець почав грати на гітарі в місцевій групі. Також він всерйоз захопився поезією і складав вірші, які потім і стали частиною його популярних пісень. Пізніше молодій людині удостоїлася честь влаштуватися на роботу в Черкаський народний хор і стати головним солістом колективу.

Старт кар'єри в Німеччині

Його кар'єра почалася з моменту, коли Олег відправився по культурній програмі обміну в Німеччину, де він познайомився з новим жанром в музиці - мюзиклом. Олегу навіть дісталися партії в легендарній "Тосці", а також в опереті "Паганіні".

Завдяки наполегливій праці та наполегливості співака зауважив Джон Леман, викладач вокалу з Америки. І незабаром йому запропонували виступити в мюзиклі «Kiss Me Kate» а потім в «Титаніку» і «Соборі паризької богоматері» .В цей час шанувальники його дізналися під псевдонімом Olegg.

Але найголовніша роль в мюзиклі чекала його попереду – «Знедолені» за безсмертним твором Віктора Гюго. Олегу дісталася головна партія Жана Вальжана. Крім того, Винник удостоївся почесного звання «Новий голос – 2003».

Повернення в Україну

У 2011-му році Олег Винник повертається в Україну, де до нього відразу надійшло кілька пропозицій від продюсерів, але артист зробив вибір на користь сольної кар'єри. Його перші хіти "Ніно" і "Вовчиця" підкорили серця українських слухачів і тепер Винник активно гастролює по всій території нашої країни. У травні цього року співак дав концерт у своєму рідному місті в Черкаській області, де його тепло прийняли.

Особисте життя

Про особисте життя і сім'ї Олега відомо дуже мало. Його батьки були не публічні і відмовлялися від інтерв'ю з журналістами. На жаль, мама і тато виконавця померли - Анна в 2018-му році перед сольним концертом сина, а батько Анатолій багато років тому так і не доїхав до концерту Олега, у нього прихопило серце і він раптово помер.

Також нічого не афішує зірка і про особисте життя. За непідтвердженою інформацією, він уже багато років одружений на своїй 44-річній вокалістці Таїсія Сватко і вони разом виховують сина, який народився ще в Німеччині.

Три роки тому сам співак прокоментував своє особисте життя так:

«Ви бачили мою дружину? Чи не бачили! Тому що все особисте - табу. Природно, в 43 роки чоловік не може бути один. Але я не роблю жодного злочину, що не розповідаючи про особисте життя. Особисто мені не цікаво, з ким і як живуть мої колеги. Мені цікаво, як вони працюють на сцені».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, олег винник, свято, Відео
В тему