29 Липня 2019
Новини

Померла актриса, голосом якої говорили Мінні Маус і герої «Качиних історій»

Померла актриса, голосом якої говорили Мінні Маус і герої «Качиних історій»

Кіностудія The Walt Disney Company повідомила про смерть актриси Рассі Тейлор – їй було 75 років. Вона померла 26 липня в передмісті Лос-Анджелеса Глендейл.

Про це інформує 5 канал.

Рассі Тейлор найбільш відома як голос Мінні Маус – актриса озвучувала цю класичну мультиплікаційну героїню з 1986 року. З 1991-го Тейлор була одружена з актором Уейном Оллвайн, який 32 роки озвучував Міккі Мауса – з 1977-го до своєї смерті в 2009 році. У 2008-му чоловік і дружина отримали звання «Легенди Діснея».

«Зі смертю Рассі Тейлор Мінні Маус втратила свій голос. За останні 30 років Мінні і Рассі працювали разом над тим, щоб розважати мільйони людей по всьому світу, – це партнерство зробило Мінні глобальною іконою, а Рассі – «Легендою Діснея», повсюдно улюбленою фанатами», – сказав президент і головний керуючий компанії Disney Боб Айгер.

Тейлор від самого дитинства хотіла працювати в Disney. За словами актриси, ще в дитинстві вона зустріла самого Волта Діснея під час відвідування Діснейленду зі своєю сім'єю. Мультиплікатор запитав у дівчинки, ким вона хоче стати, коли виросте. «Я сказала: «Я хочу працювати на вас!» І він відповів: «Окей». Так в результаті і вийшло!» – згадувала Рассі Тейлор.

Як кажуть колеги актриси, в реальному житті вона була дуже схожа на свого персонажа Мінні Маус – така сама мила і смішна.

Крім Мінні Маус Рассі Тейлор озвучувала багатьох популярних мультиплікаційних персонажів. З 1989 року вона була голосом героя серіалу «Сімпсони» Мартіна Прінса – молодшого (відмінника-однокласника Барта Сімпсона) і сестер-близнюків Шеррі і Террі Макльберрі. Також Тейлор озвучувала чотирьох персонажів оригінальних «Качині історії» – близнюків Біллі, Віллі і Діллі та їхню подругу Понку Вандеркряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап розповів, як голенька Настя Каменських готує їсти 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, суспільство, мінні маус, смерть, голлівуд
В тему

Останні матеріали