29 Липня 2019
Новини

Кремль зізнався про домовленості зі «Слугами народу»

Кремль зізнався про домовленості зі «Слугами народу»

Деякі народні депутати від партії «Слуга народу» вже почали домовлятися з Москвою про стабілізацію відносин між Україною і Росією.

Про це заявив глава комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Слупський, повідомив у своєму відеоблозі Роман Цимбалюк.

«Якби хто не хотів перешкодити нашим контактам, вони вже йдуть, вони вже багаторазово масштабніші, ніж рік, півроку тому. Деякі з них (депутатів) вже вийшли на зв'язок», - сказав Слуцький.

Озвучувати імена майбутніх депутатів, які хочуть примирення з Кремлем, Слуцький відмовився.

«Я маю на увазі саме блок Зеленського, але я не буду називати імен. Смію вас запевнити - це йде по зростанню. Але, з огляду на непросту ситуацію в Києві, у тому числі на майданчику Верховної Ради нового скликання, давайте не будемо цих людей підставляти. Я вважаю, що це форварди у новій парламентській більшості», - запевнив депутат.

У відеоблозі Цимбалюк зазначив, що в Росії настільки хочуть підпорядкувати Україну собі, що готові забути навіть про затримання та арешт СБУ російського танкера.

«Сумно товаришам через затриманий і заарештований танкер, але вони продовжують вірити і сподіватися на партію «Слуга народу». Бачите, навіть особливо і не стартує товариш Слуцький: «Можемо ми зам'яти це питання – ви, головне, до Києва запросіть, щоб ми сала могли поїсти і горілки попити», – поділився позицією представників країни-агресора.

Однак подібна риторика російських чинуш не здається дивною журналісту, адже насправді в Росії ще досі не визначилися, чию сторону обере Зеленський. І якщо у партії Медведчука та Бойка чітка проросійська позиція, то головна партія в новообраному українському парламенті для них чорний ящик зі сюрпризом. Щодо самого Зеленського, то в очах росіян він мало чим відрізняється від Порошенка, в усякому разі поки так його представляють російські ТБ. 

Натяк на таку співпрацю загрожує українським інтересам, адже через неї Україна може втратити налагоджені контакти з ЄС та стати свідком зняття санкцій. Зрештою усі перемовини російської сторони можливі лише при визнанні таких, диктованих ними, «істин»: Крим - наш, тобто російський; в Україні триває громадянська війна, до якої Росія не має жоного відношення; Донбас - український. але хоче стати російським.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Світ, слуга народу, армія, росія
В тему