25 Липня 2019
Новини

Ольга Фреймут зворушливо зізналася в любові (фото)

Ольга Фреймут зворушливо зізналася в любові (фото)

Українська телеведуча Ольга Фреймут вражає елегантністю на світських заходах, ділиться жіночої мудрістю в мережі, демонструє лаконічні повсякденні образи, але не часто показує публіці своїх малюків, а ще рідше - чоловіка Володимира Локотка.

Про це пишуть Новости Ю.

Але в цей раз теледіва, а з недавніх пір ще й видавець, а також автор книг для дітей і дорослих, вирішила зробити виняток. У сторіз Instagram вона показала милий чорно-білий знімок коханого чоловіка, який позує в компанії малюків - сина Валерія і дочки Євдокії.

Ольга відобразила, як діти проводять дозвілля з татом. Чоловік сидить «по-турецьки» на дивані серед подушок, дівчинка обіймає улюбленого тата за шию, трохи ставши навшпиньки, а він відповідає донечці взаємністю. Трохи віддалік розташувався маленький Валерій в класичній сорочці.

«Моя любов», - підписала знімок Ольга, замість слів залишивши красномовні смайли.

Примітно, що телеведуча не вказує особи молодших дітей - на всіх фото вони відвернуті від камери, а ракурси вибрані так, щоб малюків практично не можна було розглянути. Зірка виховує 13-річну дочку Злату від шлюбу з британцем Нілом Мітчеллом, а також 3-річного Валерія і 2-річну Євдокію від союзу з Володимиром Локотком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали тизер етнотрилеру «Зілля» за мотивами Кобилянської (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему