25 Липня 2019
Новини

В Індії вчитель та дітлахи відтворили гру в квідич (фото)

В Індії вчитель та дітлахи відтворили гру в квідич (фото)

Індійський вчитель реалізував мрію своїх учнів – він відтворив гру квідич, аби діти змогли відчути себе чарівниками.

Про це повідомляє ВсеОсвіта.

У невеликому селищі Уттаракханде (Індія) вчитель літератури Аншу Агарвал допоміг дітям перевтілитись у чарівників. Для покращення рівня англійської мови, педагог запропонував дітям переглянути улюблений фільм про Гаррі Поттера.

Перегляд фільмів про Гаррі Поттера є частиною вправ з вивчення англійської мови, – розповідає Аншу.

Малеча була дуже захоплена пригодами юного чарівника та найбільше їх вразила гра у квідич.

«Він так їм сподобався, що діти захотіли стати чарівниками», – розповідає Аншу Агарвал, –«і я вирішив хоч би частково здійснити їхню мрію. Щоб реалізувати ідею, знадобилася фотокамера та чотири дні стрибків із дерев’яних помостів. Діти пищали від захоплення».

Участь у тематичній фотосесії взяло 40 учнів. Аби відтворити гру в реальності, педагогу знадобились дерев’яна лави, мітли і волейбольний м’яч. Діти слідували всім правилам гри, які описані в книзі.

Коли вони побачили фотографії, то радісно закричали. Я не міг перестати посміхатись, бо знав, що додав у їхнє життя трішки магії.

Вперше Аншу почав фотографувати 7 років тому, коли сестра йому подарувала компактну камеру. Захопившись фотографіями, він почав експериментувати з апаратним і програмним забезпеченням.

Серій фотографій «Квідича» є однією з найуспішніших робіт фотографа. Сподіваємось, талановитий вчитель ще не раз здивує малечу цікавими ідеями.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, суспільство, Фото, Курйози
В тему