24 Липня 2019
Новини

Британка, «заміжня» за привидом пірата, на «розлучення» позвала екзорциста

Британка, «заміжня» за привидом пірата, на «розлучення» позвала екзорциста

Екс-дружина примарного пірата розповіла про своє розлучення в інтерв’ю на одному з британських телеканалів, пишуть «Вісті».

Мешканка Північної Ірландії Аманда Тіг (Amanda Teague) вважає, що привид намагався її вбити. Незабаром після весілля у неї погіршилося здоров’я, а в червні 2018 року вона ледь не померла від зараження крові. І в тому, і в іншому жінка звинувачує свого «чоловіка» – страченого в XVIII столітті пірата на ім’я Джек, пишуть «Вісті».

«По суті, Джек був енергетичним вампіром, – пояснює вона. – Це нормально на якийсь час затриматися в земній юдолі після смерті, але коли примари залишаються тут занадто довго, їм потрібне джерело енергії».

В кінці 2018 року жінка провела обряд екзорцизму і вигнала примару. Вона вважає, що на цьому її шлюб із піратом закінчився.

У січні 2018 року Аманда Тіг оголосила, що вийшла заміж за привида пірата. Церемонія, на якій був присутній медіум, пройшла на човні в нейтральних водах. У грудні того ж року стало відомо про розрив їхніх стосунків. Пізніше жінка стверджувала, що з вини «чоловіка» заробила абсцес і цироз печінки. Лише після розлучення її стан нормалізувався.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, Курйози
В тему