22 Липня 2019
Новини

5 несподіваних загроз інтернету для здоров’я

5 несподіваних загроз інтернету для здоров’я

Експерти назвали п’ять негативних ефектів для здоров’я через користування інтернетом. Серед негативних аспектів провідні позиції займають зміни фізичного та психічного здоров'я.

Про це повідомляють Новости Ю.

Першим в рейтингу називають ожиріння і підвищення кров'яного тиску. Кількість осіб, які страждають даними недугами, росте через постійне проведення часу в мережі.

Далі йде кібербулінг, що викликає у 43% дітей негативні переживання. У ряді випадків відзначені випадки переслідувань на соціальних платформах і тролінг.

Наступною називають небезпеку, пов'язану з розвитком депресії і поява занепокоєнь, що провокують негативні думки і емоції. Постійне перебування в інтернеті здатне викликати почуття самотності. Інформація з WEB-ресурсів найчастіше не фільтрується, через чого виникає великий потік негативних даних. З 10 сайтів, які позиціонують себе як освітні, лише один в дійсності є таким, відзначають експерти.

У ряді випадків використовується довірливість користувачів, які ігнорують відвідування лікарів, запевняючи себе, що можуть самостійно визначити проблему за симптоматикою.

Багато людей вважають, що випромінювання від W-Fi і 4G небезпечні. Дана інформація офіційно не підтверджена. Разом з тим, в деяких містах з метою безпеки не дозволяють розміщувати обладнання операторів на вишках стільникового зв'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбите серце веде до страшної хвороби – висновок лікарів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Волинь, львів, київ, рівне, Світ, здоровий спосіб життя, цікаво знати
В тему