22 Липня 2019
Новини

На Одещині протягом двох днів буде закрита частина популярних пляжів

На Одещині протягом двох днів буде закрита частина популярних пляжів

В Татарбунарському районі Одеської області у зв'язку з проведенням бойових стрільб для громадян на два дні закриють частину популярних пляжів.

Про це повідомили в Татарбунарській РДА. 

Зокрема, мова йде про берегову лінію між популярними курортами - від населеного пункту Миколаївка (Балабанка) до селища Лебедівка (включно). Стрільби проводитимуться з 7.00 середи, 24 липня, до 23.00 четверга, 25 липня.

Як зазначається, знаходитися тоді в цьому місці потенційно небезпечно і громадян просять не з'являтися в зазначеному районі в цей час.

«Будь-які випробування потенційно небезпечні, тому просимо Вас не знаходитись у вказаному районі у визначені терміни», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 1 липня, в Одесі стартували багатонаціональні військові навчання Sea Breeze - 2019. У маневрах взяли участь кораблі, авіаційна техніка і військові країн-членів НАТО та їх союзників.

Це були наймасштабніші навчання цієї серії. Адже в них узяли участь кораблі й підрозділи України, Сполучених Штатів Америки, Болгарії, Великої Британії, Греції, Грузії, Данії, Італії, Латвії, Естонії, Канади, Литви, Молдови, Норвегії, Румунії, Польщі, Франції, Туреччини та Швеції.

Загальна чисельність особового складу — понад три тисячі осіб. Були задіяні 33 кораблі та 27 літальних апаратів. Як і торік навчання відбулися в північно-західній частині Чорного моря, в портах, аеропортах і на полігонах Одеської та Миколаївської областей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, зброя, закриття, одеса
В тему