22 Липня 2019
Новини

На Волині п’яний за кермом спробував підкупити патрульного (фото, відео)

На Волині п’яний за кермом спробував підкупити патрульного (фото, відео)

На Волині, аби зловити п’яного водія за кермом, влаштували невелику погоню.

Повідомлення про водія ВАЗ, який рухається з Луцька в напрямку Жидичина та порушує правила дорожнього руху, патрульні отримали вчора, близько 16 години. Після нетривалого переслідування його наздогнали та заблокували, повідомляють у Патрульній поліції Волині.

Запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння обличчя, нечітка мова свідчили про те, що громадянин в стані сильного сп’яніння. На місці він відмовився проходити перевірку, але результат в наркодиспансері підтвердив – 1, 74 проміле, що майже в 9 разів вище допустимої норми.

Уже біля відділку поліції 37-річний винуватець, не довго думаючи, поклав на сидіння службового автомобіля неправомірну вигоду в сумі 400 гривень.

«Нічого не фіксіруй, 400 вже даю і їдем в Жидичин», – сказав він поліцейському. Та на цьому не зупинився і запевнив, що надасть ще кілька тисяч гривень, якщо поїдуть за місцем його проживання.

Кількаразові попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря не подіяло, тож на порушника одягли кайданки і викликали слідчо-оперативну групу для належної фіксації скоєного: тепер йому загрожує кримінальна відповідальність. Також оформили і адміністративні матеріали за невиконання вимог про зупинку і керування в нетверезому стані.

Читайте також:

П’яний лучанин за кермом пропонував 100 євро хабаря

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, хабар, патрульна поліція, Відео
В тему