21 Липня 2019
Новини

В Україні парламентські вибори-2019: як голосує політична еліта ( відео)

В Україні парламентські вибори-2019: як голосує політична еліта ( відео)

В Україні тривають парламентські вибори-2019. На дільницях вже встигли зробити свій вибір лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков, Олег Ляшко, Михайло Поплавський, Юлія Тимошенко, Юрій Бойко та Андрій Парубій.

«Зміни почалися 3 місяці тому. Сьогодні це лише продовження. Ми вважаємо це третім туром виборів. До нас прийшло розуміння, що треба глобально змінювати систему», – сказав Разумков перед входом до дільниці.

Під час того, як Разумков вкидав в урну свій бюлетень до нього підійшла жінка, яка почала критикувати політика. Вона побажала Разумкову, аби його партію не спіткав такий успіх, як Володимира Зеленського на президентських виборах.

Олег Ляшко прийшов на виборчу дільницю разом із дружиною Росітою.  «Настрій в мене хороший головне, що люди можуть обирати собі владу. Українці – джерело влади. Я проголосував за себе, бо хочу, щоб Україна була сильною. Хай і люди проголосують правильно, за Ляшка»,  – сказав політик.

Одночасно із Ляшком віддати свій голос на виборах прийшла й очільниця «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Ви знаєте історію України, знаєте, скільки разів нація помилялася, обираючи кланових лідерів чи їх маріонеток. Тому я хотіла б, щоб всі голосували зараз з відчуттям що Україні нема часу на експерименти. Нам відразу після виборів треба приступати до роботи. Кожен бюлетень сьогодні – це бюлетень за життя України, за життя наших дітей та онуків», – сказала лідерка БЮТу.

Перший номер «Опозиційно платформи – За життя»  Юрій Бойко написав у своєму Facebook, що голосував «за мир».

«Я проголосував за мир, проголосував за людське життя за все те, що мені сказали зробити люди, коли я був в поїздках два місяці по країні... Сподіваюся, що наш вибір буде втіленням того, що вони хочуть бачити від політиків», – сказав Бойко після голосування.

Після 11 на дільниці з'явився голова Верховної Ради Андрій Парубій.

«За 2 тижні має відбутися підрахунок голосів, а потім дається час на скликання засідання. Я, як голова Верховної Ради України маю скликати першу робочу групу, як тільки опублікують результати виборів. Я буду пропонувати, щоб ми розпочали роботу вкінці серпня – на початку вересня», – сказав після власного голосування спікер Парубій у відповідь на запитання журналістів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, дострокові вибори, олег ляшко, дмитро разумков, андрій парубій, юлія тимошенко, вру, Відео
В тему