19 Липня 2019
Новини

У Зеленського повідомили, з ким вступатимуть у коаліцію

У Зеленського повідомили, з ким вступатимуть у коаліцію

Перший помічник президента Сергій Шефір каже, що «Слуга народу» була б рада укласти коаліцію з «Голосом», але зможе співпрацювати і з «Батьківщиною».

Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua.

«Ми сподіваємося, що Вакарчук потрапить в Раду. Ми завжди хотіли з ним коаліцію і це було видно по заявах Вови в передвиборній кампанії», - пояснив він.

Шефір додав, що раніше, кажучи про похід в політику заодно з Вакарчуком, Зеленський жартував, але «він мав на увазі, що, якщо ми об'єднаємося зі Славою, то точно переможемо з величезним успіхом».

У Зеленського також ще раз підтвердили, що не підуть на коаліцію з Петром Порошенко.

«З Порошенко - ні, з Тимошенко цілком можливо. Якщо, звичайно, будуть нормальні вимоги», - зазначив він.

При цьому Шефір підкреслив, що взагалі виступає проти коаліції.

«Хоч одна коаліція проіснувала довго? Це ділення портфелів, більше нічого», - впевнений помічник президента.

«Я проти коаліції на основі розподілу портфелів. Я за коаліцію, в результаті якої в уряд приходять технократи», - пояснив Шефір.

При цьому Шефір запевнив, що не був у курсі, що саме глава АП Андрій Богдан свого часу, працюючи в Кабміні Азарова, направляв в РФ запити, на підставі яких в подальшому була засуджена Юлія Тимошенко.

«Для мене це секрет, який я тільки що дізнався. Це для мене нова інформація, треба запитати. Не можу навіть собі уявити в голові, як він на своїй посаді міг сприяти тому, щоб Тимошенко посадили», - запевнив перший помічник президента.

Нагадаємо, раніше Сергій Шефір заявив, що вони з Зеленським мріють про Оскара.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, суспільство, дострокові вибори, святослав вакарчук, юлія тимошенко, володимир зеленський, Політика
В тему