17 Липня 2019
Новини

Жах: дорослі дивилися як топляться діти і знімали це на відео

Жах: дорослі дивилися як топляться діти і знімали це на відео

На березі Чорного моря біля селища Залізний Порт на Херсонщині, де у наметах відпочивають «дикуни», в останній момент вдалося відвернути загибель двох дітей.

Про це повідомив атестований матрос-рятувальник Вадим Мусієнко, котрий працює за договором з обласним комунальним аварійно-рятувальним загоном, - пише «Новий день».

«Під час обходу пляжу я почув істеричний жіночий крик. Подивився в той бік, і побачив, що всього в десяти метрах від берега течія відносить на глибину хлопця на вигляд років десяти, а трохи старший товариш намагається його відтягти на мілину, але вже сам захлинається. А на піску ламає з відчаю руки їхня мати. Я кинувся у воду, і витягнув на суходіл обох хлопців. Вони були дуже налякані, але й тільки першу допомогу їм надавати необхідності не було. Їх одразу забрала мама, і повела до машини. Я після навчання в херсонському центрі ДС НС працюю матросом-рятувальником тільки два тижні, і з такими ситуаціями раніше стикатися не доводилося, тому сам був трохи шокований. Але навчили мене добре, бо свій обов’язок виконати зумів», - повідомив рятувальник.

Вадим каже, що на «дикому» пляжі було чимало відпочивальників. Однак жоден з них не висловив навіть бажання допомогти. Натомість «глядачі» похапали свої айфони та смартфони, і захоплено знімали драматичну картину на відео. Либонь, днями автори роликів викладуть їх в Інтернет на свої сторінки в соціальних мережах, і отримають свою купу лайків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП, діти, чорне море, херсон
В тему