17 Липня 2019
Новини

Шоколад без цукру придумала Nestle

Шоколад без цукру придумала Nestle

Компанія Nestle запатентувала нову технологію, що дозволяє виробляти шоколад без використання цукру, пише Bloomberg.

Nestle вирішила додавати в шоколад білу м'якоть, яка вкриває какао-боби. В процесі виробництва її роздрібнюють в порошок, що містить фруктозу - природний замінник цукру.

Nestle - перший виробник, який вирішив використовувати таку технологію. До сих пір м'якоть какао-бобів просто викидалася кондитерами. Придумати новий спосіб компанія вирішила через стійкий тренд на здорове харчування, пише видання.

Очікується, що шоколад без цукру надійде в продаж вже цієї осені. Першою країною, де він почне продаватися, стане Японія. При цьому повністю відмовитися від використання цукру поки не вийде - спочатку його зміст скоротять на 40 відсотків.

Все про: Світ, суспільство, nestle, шоколад
В тему