16 Липня 2019
Новини

Через парі із Зеленським у Дніпрі на два місяці закривають міст

Через парі із Зеленським у Дніпрі на два місяці закривають міст

У Дніпрі майже на два місяці закривають Новий міст.

Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов в Facebook.

Міст закриють на ремонт з 18 липня. Відкрити планують 14 вересня, як і було обумовлено в парі між Філатовим і президентом Володимиром Зеленським.

«Ви ж всі, включаючи Володимира Олександровича, хотіли швидше, правда? Тепер доведеться потерпіти. Ніхто не обіцяв, що буде легко», - написав Філатов.

Він уточнив, що міст буде ремонтуватися виключно за рахунок міста і поскаржився на відсутність кваліфікованих мостобудівників в Україні. За його словами, за проектом міст необхідно ремонтувати два роки.

«Хоча це нікого не цікавить. Це потрібно було робити з повним перекриттям, але ми не могли на два роки закрити основну магістраль і ремонтували його частинами», - йдеться в дописі.

Під час візиту в Дніпро Зеленський запропонував Філатову парі, що якщо міст до 14 вересня не відремонтують, то міський голова піде у відставку.

Нагадаємо, що нещодавно президент України заявив, що він такий самий учасник руху, як і всі. Під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони. Іноді буває третій – із супроводжуючими особами, членами команди, охороною. Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає «мигалок» тощо. Мабуть, тому фейсбук-спільноті так важко вивчити питання. Президент – такий самий учасник руху, як і всі.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, дніпро, володимир зеленський
В тему

Останні матеріали