16 Липня 2019
Новини

Чому Зеленський не відмовився від кортежу та що це за жовті браслети «з нічного клубу»

Чому Зеленський не відмовився від кортежу та що це за жовті браслети «з нічного клубу»

«Президент – такий самий учасник руху, як і всі», - заявив очільник держави Володимир Зеленський на закиди щодо того, що він не виконав обіцянки, та не відмовився від президентського кортежу.  

«Останнім часом у соцмережах багато «зради» на тему того, що я обіцяв відмовитися від кортежів і не зробив цього. Повідомляю для всіх.

Під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони. Іноді буває третій – із супроводжуючими особами, членами команди, охороною. Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає «мигалок» тощо. Мабуть, тому фейсбук-спільноті так важко вивчити питання. Президент – такий самий учасник руху, як і всі.

Що стосується ДТП у Запорізькій області – це неприпустимо. Якщо працівники УДО, які їхали на мікроавтобусі до Києва, порушили правила й будуть визнані винуватцями ДТП, їх буде притягнуто до відповідальності. І слава богу, що всі залишилися живими.

Щодо затору на Позняках, то давайте згадаємо: 11 липня був візит до Києва Прем'єр-міністра Молдови Майї Санду. І проїзд високого закордонного гостя супроводжувався згідно з дипломатичним протоколом і міжнародними зобов'язаннями України. Відповідно, рух за маршрутом був тимчасово обмежений.

І наостанок – про жовті браслети «з клубів». На них – прізвища наших полонених моряків. Носитиму їх доти, поки не повернемо хлопців додому», - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, президент, Політика
В тему