16 Липня 2019
Новини

У Зеленського повідомили, коли запрацює новий парламент

У Зеленського повідомили, коли запрацює новий парламент

В партії «Слуги народу» повідомили, що готові ініціювати роботу нового парламенту раніше встановленого терміну  і планують не затягувати зі створенням коаліції.

Про це повідомив керівник штабу партії Олександр Корнієнко, - пише «Главком».

«Ми б хотіли почати роботу нової Верховної Ради вже із розумінням, як і з ким ми її формуємо. Рада має відкритись максимум 9 вересня, але ми будемо робити це раніше», - розповів Корнієнко.

При цьому він підтвердив, що перше засідання нового парламенту має відбутись ще влітку.

Усі заяви лідерів інших партій про те, що вони готові увійти в коаліцію зі «Слугою народу» Корнієнко розцінює, як використовування рейтингу президентської політсили.

«В українській політиці були випадки, коли за останній тиждень хтось набирав дуже багато, як «Свобода» в 2012-му, той же Смешко на президентських виборах. Тому аби так не вийшло, що ми з кимось домовились, а результати інші, про це (створення коаліції) поки рано говорити», - сказав голова штабу «Слуги народу».

Згідно останнього соцопитування Центра ім.Разумкова, за «Слугу народу» готові проголосувати 41,5% опитаних. Це дає їм близько 120 місць в наступному парламенті тільки за партійними списками. Ще 199 мандатів отримають мажоритарники.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, вибори, політична партія, слуга народу, Політика, вру
В тему