15 Липня 2019
Новини

Привіт із Канади: у Рівному син екс-посадовця збив пішохода і втік

Привіт із Канади: у Рівному син екс-посадовця збив пішохода і втік

У Рівному син екс-посадовця, який проживає зараз в Канаді, збив на тротуарі пішохода і зник з місця події.

Аварія сталася близько 2 години ночі 13 липня на вулиці Соборній біля нічного клубу «Катарсіс», - повідомляє РадіоТрек.

Як з'ясувалося, автомобіль «Toyota Land Cruiser» наїхав на 21-річного рівнянина, який перебував на тротуарі. Про подію поліцію повідомили медики швидкої допомоги. У потерпілого -  закрита черепно-мозкова травма, алкогольна інтоксикація. Медики надали йому допомогу і відпустили. 

Як згодом стало відомо, водієм виявився 42-річний рівнянин, який мав всі ознаки алкогольного сп'яніння, однак від перевірки на наявність алкоголю в організмі відмовився. Поліцейські автомобіль вилучили і забрали його на спецмайданчик, що в селі Городок.

Згодом рівненська журналістка Вікторія Мамотюк у соцмережі Фейсбук розмістила відео, на якому видно, як авто в'їхало на людей на тротуарі. Також вона назвала ім'я винуватця пригоди. Ним виявився,син екс-начальника обласної служби автомобільних доріг в Рівненській області Володимир Жежук, який з місця пригоди зник, залишивши потерпілого без надання допомоги.

«Позавчора цей чоловік біля Катарсіса на Тойота Ленд Крузер #ВК4000АВ збив двох хлопців на тротуарі та втік. Спокійнісінько поїхав у один із нічних клубів добирати дозу. Затримували його поліція та активісти. З’ясувалося, що він не тільки п’яний, а і в стані наркотичного сп’яніння. Під час затримання погрожував поліцейським, звільняв їх з роботи і кричав що в нього брат мєнт...

Як мені щойно стало відомо - це Жежук Володимир Федорович, син колишнього начальника обласної служби автомобільних доріг в Рівненській області Федіра Жежука. Наразі всі проживають у Канаді. Володимир певно приїхав в Україну розважитися...», - написала вона в дописі.

Цю ДТП поліцейські розслідують за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Нею передбачене покарання у вигляді штрафу від 3400 до 8500 гривень, до двох років виправних робіт, до шести місяців арешту, або обмеження волі до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, НП, дтп, алкоголь, поліція, рівне
В тему

Останні матеріали