12 Липня 2019
Новини

«Ліпила» прогули і робила «психічнохворою»: на Волині директриса цькувала виховательку

«Ліпила» прогули і робила «психічнохворою»: на Волині директриса цькувала виховательку

 На ґрунті особистої неприязні очільниця ДНЗ виживала із садочка підлеглу.

Жительку Володимира-Волинського Інну Путятіну, яка працює вихователем в одному із дитсадків княжого міста, через виниклу між ними неприязнь директор ДНЗ примушувала пройти медогляд у психіатра, «виставляючи» несповна розуму, а потім узагалі відсторонила від роботи без збереження платні. Та підлегла відстояла себе в суді.

Про це сама вихователька, яка зазнала булінгу з боку начальства, повідомила на власній сторінці у Facebook. Також відповідне рішення опубліковане у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Передісторія конфлікту. Завідувачка дитячого садка «Вишиванка» у Володимирі Зоряна Гузь зобов’язала виховательку Інну Путятіну пройти позачерговий медичний огляд у лікаря-психіатра.

Вихователька тоді заявила, що керівник закладу шукає підстави для звільнення її з роботи через особисті мотиви.

Після відмови Путятіної проходити позачерговий огляд у психіатра, виховательку відсторонили від роботи, тому вона звернулася до суду.

Справу розглядав спочатку Володимир-Волинський міський суд, який виніс рішення на користь роботодавця. Втім, Апеляційний суд Волинської області все ж встановив, що вимога завідувачки про проходження позачергового медичного огляду у психіатра була незаконною, тому зобов’язав керівництво ДНЗ поновити виховательку на роботі та виплатити заробітну плату за час вимушеного прогулу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, володимир-волинський, дитсадок, булінг
В тему