11 Липня 2019
Новини

Традиційна розвага в Іспанії завершилася кривавою драмою

Традиційна розвага в Іспанії завершилася кривавою драмою

Одна людина отримала травму руки, а п’ятеро - поранення під час п'ятого забігу на фестивалі Сан-Фермін році в Памплоні і Іспанії.

Про це повідомляє Соцпортал.

Представник регіональної лікарні Томас Бельзунегі сказав, що шестеро чоловік потребували допомоги лікарів після поранень під час гонки по майже кілометровій бруківці до арени для бою биків.

Найсерйознішу травму отримав 27-річний чоловік з іспанського міста Валенсія; у нього травмована рука. Інші травми були отримані від ударів в результаті падінь, коли юрби бігунів впали на шляху бігу биків. Також 46-річний чоловік з Сан-Франциско був поранений биком в шию, а 23-річний чоловік з Кентуккі отримав «менш серйозні» травми після того, як ріг бика пронизав його стегно.

Прогін за участю биків від ictoriano del Río Cortés тривав 2 хвилини 49 секунд, що робить його найдовшим ділянкою для бігу биків. Бики бігли по вузьких звивистих вулицях до арени для бою биків у Памплоні ,. Там вони будуть вбиті в ході бою биків в той же день.

Дев'ятиденна фієста Сан-Фермін, яка була увічнена Ернестом Хемінгуеєм в його романі «Сонце також піднімається», щорічно привертає близько 1 мільйона глядачів. Більшість приходять на гуляння до пізньої ночі після бігу биків по вулиці міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанин мало не згорів живцем через броньовані двері квартири (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, НП, іспанія, Надзвичайні події
В тему