10 Липня 2019
Новини

Топ-30 найкумедніших тварин, заскочених «всевидячим оком» Google View Street (фото)

Топ-30 найкумедніших тварин, заскочених «всевидячим оком» Google View Street (фото)

Починаючи з 2007 року, сервіс для віртуальної прогулянки вулицями міст від найбільшого пошуковика Google View Street продовжує відображати весь світ за допомогою фотографій, що робить його ідеальним для вивчення нашої планети з робочого столу. 

Щоб отримати цю панораму зі знімків, інтернет-імперія поміщала свої камери на транспортні засоби і навіть монтувала їх на людей, а це означає, що найнесподіваніші місця та сцени іноді захоплювало всевидяче око, яким є Google.

Деякі люди люблять подорожувати віртуальними вуличками, досліджуючи віддалені та небезпечні місця, рідко відвідувані в реальному житті. Інші – шукають відверті і смішні сцени, захоплені поглядом камери, – своєрідний вуаєризм за світом, яким він є насправді. Жодних постановок і відретушованих образів – тільки люди та тварини у їхньому природному середовищі існування.

Ресурс Bored Panda зізнався у власній любові до таких мандрівок і представив свій топ-30 найкумедніших гугл-в’ю-фотографій зненацька заскочених тварин. Вони змусять вас посміхнутися, посміятися і визнати: природа чудесна у всіх своїх проявах)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему

Останні матеріали