10 Липня 2019
Новини

Сусідка попросила наглянути за вазоном, а британець не підвів і насмішив весь Інтернет (фото)

Сусідка попросила наглянути за вазоном, а британець не підвів і насмішив весь Інтернет (фото)

Дівчина показала в Twitter, як сусід подбав про її кімнатну рослину, і прославила хлопця.

Молодик влаштував квітці душевні посиденьки, які у вас (та й у нас) трапляються не щодня. Але у користувачів соцмереж усе ж є до хлопця запитання, пишуть «Медіалікс».

Мешканка Лондона на ім’я Лорен на початку липня полетіла на кілька тижнів у Нью-Йорк і довірила догляд за своїми кімнатними рослинами сусідові Джеку.

5 липня дівчина показала в Twitter фотографії, які молодий чоловік зробив, піклуючись про її вазони. Виявляється, до справи британець підійшов з усією відповідальністю: вирішив, що рослинам потрібні не тільки полив і обприскування, але і гарна компанія.

На фото Джек показав, як грає зі спатифілумом у настільну гру Keyforge.

Та ж сама щаслива квіточка удостоїлася душевних посиденьок з алкоголем (оцініть, яку підставку хлопець спорудив для неї).

Культурне дозвілля теж важливе, тож Джек почитав рослині «Некрономікон» – найпохмуріший твір про жахливих Древніх, вигаданих Говардом Лавкрафтом.

Також хлопець спробував пригостити свого зеленого приятеля бутербродом.

Кумедний підхід до турботи про рослини миттю зробив Джека популярним у Мережі: твіт Лорен набрав понад 130 тисяч лайків і репостів. Інтернет-користувачі захопилися почуттям гумору хлопця. А хтось позаздрив вазонам і захотів так само «потусити» з Джеком.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози
В тему