10 Липня 2019
Новини

«Зіпсували літо»: у столичному аеропорту на дівчину впустили шафу

«Зіпсували літо»: у столичному аеропорту на дівчину впустили шафу

Унаслідок «НП» на летовищі в юної киянки два переломи на нозі.

В аеропорту «Київ» імені Сікорського шафа, що впала з багажного візка, завдала кількох переломів 18-річній дівчині, пишуть «Факти».

Після надання першої допомоги постраждалу відвезли в лікарню. За словами співробітників аеровокзалу, шафа не є багажем котрогось із пасажирів – у зв’язку з відкриттям нового терміналу, зараз туди перевозять меблі.

Як розповіла мама постраждалої Ольга Городенко, її дочка Марія приїхала зустріти свою подругу Настю. Вона з мамою Насті зайшла в термінал, і тут на них упала шафа, яку кудись везли на візку. Співробітники аеропорту допомогли дівчині дійти до медпункту, там лікар запідозрив відкритий перелом двох пальців ноги і надав першу допомогу. Марію відправили в лікарню, де діагноз підтвердився.

– Так, стався прикрий інцидент, який зіпсував дівчині літо, за що ми просимо вибачення у постраждалої. Робітники, що перевозили на багажному візку шафу, порушили техніку безпеки. Призначено службове розслідування їхніх дій. Зараз керівництво аеропорту і юристи ведуть переговори з постраждалою і її батьками про компенсацію витрат на лікування та іншої шкоди», – повідомила журналістам прес-секретар аеропорту «Київ» Галина Богданенко.

– Так, в аеропорту нам запропонували компенсувати лікування – за чеками. Але лікування ж у нас «за чеками» безкоштовне. Тільки за ліжко треба 30 гривень віддати, благодійний внесок у лікарні оплатити, – каже Ольга Городенко. – А як компенсувати те, що дочка до кінця літа тепер у ліжку, що їй, можливо, ще знадобиться операція, що нігті на зламаних пальцях можуть уже до кінця життя не вирости? – обурюється жінка.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, аеропорти
В тему