9 Липня 2019
Новини

Допилися: на Волині чоловік зарізав товариша по чарці

Допилися: на Волині чоловік зарізав товариша по чарці

Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Слідчі поліції Волині оголосили 31-річному жителю міста Ковель, котрий під час сварки наніс смертельний удар ножем у спину свого однолітка, про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

У суботу, 6 липня, ввечері на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення про те, що в Ковелі, поблизу одного із житлових будинків, виявили мертвого чоловіка. Ним виявився 31-річний місцевий житель.

Слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції з’ясували, що в дворі будинку під час розпивання алкоголю зловмисник смертельно вдарив потерпілого ножем у спину. Поліцейські встановили причетність до скоєння умисного вбивства 31-річного ковельчанина. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі оголосили зловмиснику про підозру в скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Проводиться досудове розслідування.

Читайте також:

У Львові пенсіонер зарізав знайомого

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, вбивство, ковель, кримінал
В тему