8 Липня 2019
Новини

Українська «міс» вийшла заміж за удвічі старшого російського олігарха (фото)

Українська «міс» вийшла заміж за удвічі старшого російського олігарха (фото)

Володарка титулу «Міс Блонд Україна 2013» Ольга Клименко вийшла заміж за російського олігарха Ігоря Кесаєва, який займає 35 місце в списку Forbes.

Про це повідомляє РБК-Україна.

52-річний Ігор Кесаєв розбагатів на продажу алкоголю і тютюну, також він є власником мережі супермаркетів «Діксі», «Вікторія», «Брістоль», «Червоне&Біле», компанії «Мегаполіс» з продажу сигарет і 340-метрової вежі «Меркурій Сіті Тауер».

Роман між українською переможницею конкурсу краси Ольгою Клименко та Ігорем Кесаєвим почався ще в 2016 році, коли олігарх був одружений на Стеллі Кесаєвій. Вперше їх помітили разом на концерті в Московській консерваторії.

У 2017 році він офіційно розлучився з першою дружиною. Стелла Кесаєва займається мистецтвом, у неї власний фонд і вона спеціалізується по сучасним художникам.

У всіх інтерв’ю вона як і раніше називає Кесаєва чоловіком і дякує за участь в своїх проектах. Старша дочка Кесаєва також зайнялася мистецтвом і готується відкрити галерею в башті, яка належить батькові. У тій же вежі, але на 1 поверсі, відкрився новий ресторан, який належить тепер другій дружині Кесаєва – Ользі.

28-річна Ольга Клименко народилася в Житомирі, отримала освіту в Національному авіаційному університеті в Києві по спеціальності «соціологія». У 2013 році виграла конкурс «Міс Блонд Україна», а в 2014 році перемогла у міжнародному конкурсі краси в Лівані.

Зараз вона займається своїм рестораном і як раніше вона зізнавалася в інтерв'ю – у сфері її інтересів - караоке і стрип-пластика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японка перетворила себе на живу «шарнірну» ляльку (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Світ, Політика, Фото
В тему