8 Липня 2019
Новини

Японка перетворила себе на живу «шарнірну» ляльку (фото)

Японка перетворила себе на живу «шарнірну» ляльку (фото)

Дивлячись на японку Лілу Хашимото, можна подумати, що перед нами велика порцелянова лялька.

Але ні, це жива дівчина, яка регулярно використовує спеціальні пристосування для створення повноцінного образу миловидної забавки, передає Big Picture.

Лілу живе в Токіо, і вона справжня дівчина, а ось її ляльковысть насправді вельми сумнівна. Щоб бути схожою на порцелянову красуню, Лілу надягає на голову спеціальну маску і перуку, а на руки і ноги – панчохи, що імітують лялькові суглоби.

Над образом Лілу працює японський дизайнер Хітомі Комакі. Ширяться чутки, що за образом Лілу ховається не якась конкретна дівчина, а відразу кілька моделей Хітомі. Але правда це чи ні, достеменно невідомо. Так чи інакше, особистість людини під маскою Лілу залишається таємницею.

Дизайнеру Хітомі 24 роки, її обличчя відоме. Вона каже, що їй завжди подобалися ляльки і проект Лілу для неї не якийсь дивний фетиш, а висока мода.

«Це як носити стильний одяг або використовувати накладні вії, щоб виглядати симпатичніше, –вважає Хітомі. – Я хочу, щоб жінки носили такі ж лялькові панчохи-суглоби і трансформувалися. Я хочу, щоб вони змогли випробувати щось незвичайне і справді стали б схожими на ляльок».

Костюм Лілу не обмежує руху людини всередині.

В Японії Лілу дуже популярна – на її Instagram підписані майже 50 тисяч осіб. Тисячі людей вважають її ідеалом краси і об’єктом для наслідування.

Лілу існує не тільки в соцмережах і на картинках – її можна зустріти на вулицях Токіо. Когось лякає нерухомість цього прекрасного обличчя, а когось захоплює.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози
В тему

Останні матеріали