9 Липня 2019
Новини

Можуть приспати: у Луцьку просять врятувати собаку загиблої жінки

Можуть приспати: у Луцьку просять врятувати собаку загиблої жінки

Собаку жінки, яка втопилася у Стиру, хочуть приспати.

«Її хочуть усипити.. так як власниця загинула. ТЕРМІНОВО ШУКАЄМ ДОБРІ РУКИ. Є ВСІ ПРИВИВКИ. 095 852 18 12», – забила на сполох Ірина Москвич.

У Коментарях до допису у групі «Загублені та Знайдені Тварини. Луцьк та Волинська обл.» у Facebook користувачка Oksana Andrijuk пояснила: «Я сусідка загиблої. Так, це собака нещодавно потонувшої жінки в Стиру. На жаль , собакою немає кому опікуватися- мама загиблої стара жінка, яка і в магазин ходить раз в чотири дня, з собакою гуляє зараз подруга загиблої, але на цю суботу вона їде в Польшу на роботу і саме вона мені сказала, що думають вже її усипити( я не знаю, хто це зробить з її родичів, але такі думки вже є), а родичі з села не хочуть їздити два рази в день, щоб вигуляти пса. За себе особисто скажу, що коли та подруга поїде у Польщу, я зможу гуляти з тею собакою (мені іі дуже шкода – собака дійсно класна і незвичайна! І по характеру такий енеджайзерс-! Іі покійна господиня дуже любила !!!) гуляти буду з собанєю, поки не знайдемо нового господаря, але я теж планую їхати на роботу кудись, бо на мою пенсію не проживеш, і я маю теж собаку вівчара і дві собаки не потягну на собі ні фізично, ні матеріально».

Великою кількістю дописів та репостів просять врятувати собаку.

Крім того, в Луцьку постійно шукають перетримку для тварин, безкоштовну або платну, контактна особа – Vadim Nechaiev, реквізити якого (гривневий рахунок) «Visa, владелец - Нечаев Вадим Александрович, тип карточки – «Золота карта для виплат», номер карточки - 4731 2127 0229 8174, комиссия банка при зачислении средств - 0,5%».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, тварини, Собаки
В тему

Останні матеріали