4 Липня 2019
Новини

Щаслива «Санса» із «Гри престолів» похизувалася весільним фото

Щаслива «Санса» із «Гри престолів» похизувалася весільним фото

У четвер, 4 липня, британська актриса Софі Тернер опублікувала в Instagram першу фотографію свого весілля на півдні Франції, яке відгуляли 29 червня.

Зірка культового серіалу «Гра престолів» вийшла заміж за відомого американського співака Джо Джонаса ще на початку травня. Вони уклали шлюб у Лас-Вегасі в знаменитій Маленькій білій каплиці. Церемонію провела людина в костюмі та гримі Елвіса Преслі, передають «Факти».

Однак такого одруження молодому подружжю здалося недостатньо. Був іще один важливий момент, який підштовхнув їх до того, щоб зіграти весілля повторно. Як зізналася Софі, за 24 години до вінчання в Лас-Вегасі вони з Джо сильно посварилися. І рішення вступити в шлюб було спонтанним. Тернер сприймала його потім як знак примирення. А їй хотілося бути впевненою в тому, що у них із чоловіком усе серйозно.

В результаті 23-річна актриса і 29-річний співак вибрали південь Франції для свого повноцінного торжества. Вони орендували замок Шато-дю-Мартені недалеко від Авіньйона. Його просторий двір заздалегідь накрили величезним білим тентом, який не дозволяв знімати те, що відбувається, зверху. Були вжиті найсуворіші заходи безпеки. Гостей настійливо попросили нічого не фотографувати і не знімати на смартфони.

До Франції Софі та Джо прилетіли за тиждень до весілля. Тернер необхідна була остаточна примірка сукні, яку вона замовила знаменитому паризькому дому Louis Vuitton.

Крім того, в Парижі вирішили провести й репетицію весілля з гостями. На цей захід Тернер і Джонас прийшли в усьому червоному. А в сам день шлюбу Джо був у чорному смокінгу від Berluti.

Судячи з єдиного наразі знімку, весільна церемонія була в білих тонах. Гостей розмістили в готелі La Mirande в Авіньйоні. З-поміж запрошених були брат нареченого Нік Джонас і його чарівна дружина, індійська актриса Пріянка Чопра.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, гра престолів, серіали
В тему