4 Липня 2019
Новини

Летальна ДТП: у Луцьку під колесами «аварійки» загинув велосипедист (фото 18+)

Летальна ДТП: у Луцьку під колесами «аварійки» загинув велосипедист (фото 18+)

В обласному центрі Волині смертельна ДТП, жертвою у якій став роверист.

У Луцьку в ДТП із участю машини аварійної служби і велосипедиста загинув керманич двоколісного транспорту. Аварія із летальним наслідком сталася сьогодні, 4 липня, орієнтовно о 10:15, поблизу ТЦ «Варшавський». Про це інформує з місця трагедії кореспондент «Т1.ua – Твій портал».

Як повідомив співробітник поліції, що працює на місці смертельного дорожнього інциденту, велосипедист при спробі об’їзду запаркованого автомобіля опинився під колесами аварійної машини служби контактних електроліній (обслуговує тролеї електротранспорту. – Ред.).

За попередньою інформацією правоохоронців, чоловік на велосипеді був не в зоні видимості водія аварійного авто, тож той його не побачив і скоїв наїзд. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці. 

Очевидці розповідають, що велосипедист їхав у потоці руху транспорту мимо запаркованих на узбіччі авто, коли раптом в одному з них відчинили водійські дверцята. Щоб уникнути зіткнення з ними, водій двоколісного різко крутонув уліво, а там у цей момент рухався «газик» аварійної служби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, дтп, луцьк
В тему