2 Липня 2019
Новини

Хімічну кастрацію педофілів в Україні можуть запровадити вже найближчим часом

Хімічну кастрацію педофілів в Україні можуть запровадити вже найближчим часом

У Верховній Раді зібрали необхідну кількість підписів депутатів за те, щоб 8 липня провести позачергове засідання парламенту, на якому планується прийняти закони про посилення покарання за сексуальне насильство над дітьми.

Про це повідомляє Сегодня із посиланням на нардепа Олега Ляшка.

За словами Олега Ляшка, ця проблема набула масштабів епідемії. За п’ять місяців тільки за офіційними даними жертвами маніяків стало 160 дітей. Але кожного тижня до них додається ще по кілька десятків покалічених дитячих доль.

156 депутатів підтримали ініціативу про скликання позачергового засідання ВР, щоб розглянути і прийняти два закони: про створення єдиного реєстру педофілів і про їх хімічну кастрацію.

Нагадаємо, перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін впевнений, що вбивство, згвалтування, знущання над дітьми - це проблема, яка сьогодні не вирішується на державному рівні.

Як співавтор законопроекту №6607 (про відкрите реєстрі педофілів і хімічну кастрацію педофілів) Аброськін зазначив, що потрібна превенція в питанні захисту дітей від сексуального насильства і закон необхідно прийняти невідкладно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині чоловік розбещував 14-річну дівчину

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Волинь, львів, київ, рівне, суспільство, педофіли, україна
В тему