2 Липня 2019
Новини

Поліція «відкрила кримінал» за фактом смертельної ДТП на Волині

Поліція «відкрила кримінал» за фактом смертельної ДТП на Волині

Слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора поблизу села Оконськ Маневицького району.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб, повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Нагадаємо, автомобіль екстреної медичної допомоги Peugeot Boxer під керуванням 42-річного жителя райцентру Маневичі, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з вантажівкою «Volvo» за кермом, якої перебував 27-річний житель міста Сарни Рівненської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди помер 75-річний пасажир швидкої та його 42-річна донька, жителі Луцького району. Водія швидкої меддопомоги та 56-річного фельдшера, жителя Маневицького району,  госпіталізували в реанімацію Маневицької центральної райлікарні.

Досудове розслідування проводять слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області. Поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Цього ж дня, 1 липня, по 16 годині на вулиці Шота Руставелі у Луцьку автомобіль «Skoda Octavia» під керуванням 19-річного жителя обласного центру зіткнувся із «Renault Trafic» за кермом, якого перебував 45-річний житель Горохівського району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіль «Renault Trafic» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Ford Transit», котрим керував 36-річний житель сусідньої Рівненської області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, дтп, швидка допомога, смерть, маневичі
В тему

Останні матеріали