1 Липня 2019
Новини

П’яний лучанин за кермом пропонував 100 євро хабаря

П’яний лучанин за кермом пропонував 100 євро хабаря

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом надання неправомірної вигоди правоохоронцю.

Житель обласного центру Волині за уникнення адміністративної відповідальності за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння пропонував патрульному поліцейському хабар. За цим фактом слідчі Луцького відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України, повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

У п’ятницю, 28 червня, на вулиці Чернишевського у Луцьку співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль Audi A6 під керуванням 36-річного жителя Луцька.

За уникнення адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 130 ( керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення, лучанин намагався дати поліцейському 100 євро неправомірної вигоди.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

Нагадаємо, що у березні жителя Луцька притягнули до кримінальної відповідальності за пропозицію хабаря поліцейському.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, хабар, луцьк
В тему

Останні матеріали