30 Червня 2019
Новини

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок

Правильно харчуватися - дуже просто. Для того, щоб їжа була корисною і смачною водночас, не обов'язково сідати на дієти і купувати особливі екологічно чисті продукти.

Представляємо вам 5 смачних і доступних сніданків, які точно принесуть користь здоров'ю.

1. Яйця, тост з авокадо і чорниця. Тост зі злаками, пюре з авокадо і смажене на повільному вогні яйце. Все це приправити свіжими травами і червоним перцем. Чорниця і трави - прекрасні антиоксиданти, а червоний перець стимулює систему кровообігу.

2. Смузі з авокадо. Поживний сніданок для тих, у кого ранок починається дуже активно. Універсальний рецепт: 1/2 авокадо, 1/2 склянки простого йогурту, 1/2 склянки молока, 1 банан, щіпка ванілі і невелика жменя шпинату. Смак вас дуже здивує.

3. Вівсянка з банановим пюре. Вівсянка на молоці забезпечить вам ситість на весь ранок. А бананове пюре зробить її ще смачнішою.

4. Яєчня в авокадо. Цей апетитний, насичений білками і рослинними жирами сніданок дуже потішить ваше серце. Розігрійте духовку до 200 градусів. Розріжте авокадо навпіл, вийміть кісточку і 2 столової ложки м'якоті з кожної половинки. Залийте в них яйце, додайте помідори, сіль і перець за смаком і прикрасьте зеленню. Готувати в духовці 20-22 хвилини.

5. Омлет з авокадо і лососем. До звичного нам усім ранкового омлету можна додати авокадо і шматочки лосося. Ситний і багатий білками сніданок.

Смачного. Починайте свій ранок правильно!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, сніданок, рецепти
В тему