28 Червня 2019
Новини

Російські соцмережі в Україні: Зеленський може повернути «ВКонтакте» та «Однокласники»

Російські соцмережі в Україні: Зеленський може повернути «ВКонтакте» та «Однокласники»

За повідомленням українського журналіста Романа Реведжука, Володимир Зеленський планує скасувати заборону на російські соціальні мережі.

Про це журналіст повідомив в ефірі телеканалу «Прямий».

«За моєю інформацією, зараз готується скасування рішення РНБО про заборону в Україні російських соціальних мереж … Ми можемо повернутися в той процес, коли нам відновлять роботу «Однокласників» і «ВКонтакте». І далі будуть годувати українське суспільство, українську молодь російською пропагандою”, – зазначив він.

Журналіст додав, що Зеленський знайде можливість скасувати указ РНБО. Також він акцентував, як в Україні активізувалися проросійські сили після приходу Зеленського до влади.

«Пам’ятаєте, як президент Зеленський говорив, щоб українці поверталися в Україну і допомагали щось робити? Повернулися! Коломойський, Портнов, чекаємо Азарова, чекаємо Януковича», – додав він.

Нагадаємо, в травнем 2017 року п’ятий президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж «ВКонтакте» і «Однокласники».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, соцмережі, володимир зеленський, росія, Відео
В тему