27 Червня 2019
Новини

Найгарніша українка: показали претенденток (фото, відео)

Найгарніша українка: показали претенденток (фото, відео)

У Києві офіційно презентували претенденток на участь у національному конкурсі краси «Міс Україна 2019». 50 красунь з усіх куточків України дефілювали по подіуму ресторанного комплексу.

Але слід зазначити, що за головну корону країни змагатимуться у фіналі всього 25 з цих дівчат, повідомляє РБК Україна.

Презентація почалася яскравим магнетичним виступом-перформансом акторів театру «Шарж», під час якого гості побачили головну корону країни - бажану нагороду учасниць запеклої боротьби. У цьому році за ініціативою комітету конкурсу вперше з 1991 року було проведено її ексклюзивну реставрацію. Унікальна прикраса засяяла новим світлом, співмірним з красою конкурсанток.

Ведучим презентації став Володимир Полуєв, більш відомий як телеведучий політичного ток-шоу «Пульс».

Яскравими та запальними виступами порадували присутніх зіркові гості - неймовірні співачки Індіра і сексапільна Анна Добриднева.

Звичайно ж, родзинкою свята стало оголошення 50 учасниць конкурсу «Міс Україна 2019». По черзі в світлі софітів на сцену виходили самі гідні претендентки, які вже незабаром почнуть боротьбу за головну корону країни.

Директор конкурсу Міс Україна Вікторія Кіосе зазначила безпрецедентну кількість заявок, отриманих в цьому році від бажаючих взяти участь у конкурсі. Кожна з представлених на презентації конкурсанток - результат спорів і нелегкого вибору організаційного комітету, доказ цілеспрямованості та наполегливості на шляху до мети його учасників.

Саме тому кожна з них - вже переможниця. Однак корону і заповітний титул отримає тільки одна дівчина, ім'я якої стане відомо у фіналі конкурсної боротьби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний урок: брутальний татко відучив доньку від коротких шортів і насмішив Мережу (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, міс україни, конкурс краси, Відео
В тему

Останні матеріали