26 Червня 2019
Новини

НАТО запросило Зеленського в Лондон – поговорити про безпеку

НАТО запросило Зеленського в Лондон – поговорити про безпеку

Українського лідера чекають на засіданні Парламентської Асамблеї НАТО, яка восени відбудеться в Лондоні.

Президента України Володимира Зеленського чекають на засіданні Парламентської Асамблеї НАТО, яка відбудеться в Лондоні восени цього року. Про це заявила Президент Парламентської Асамблеї НАТО Мадлен Мун, передає «Кореспондент»

«Я тільки що мала першу, зі, сподіваюся, багатьох зустрічей і цікавих розмов з новим президентом паном Зеленським. Ми обговорили майбутню співпрацю між Україною, зокрема Президентом, з Парламентською Асамблеєю НАТО. У нас тут заплановані дві майбутні зустрічі», – сказала Мун.

Вона зазначила, що одна із цих зустрічей стосується спостереження за виборами до Верховної Ради в липні.

«Також я запросила Президента приєднатися до нас на щорічну осінню сесію Парламентської Асамблеї восени. Сподіваюся, він зможе приїхати і звернутися до Асамблеї. Будуть представлені два звіти, які розглядатимуться на щорічній Парламентській Асамблеї в Лондоні. Один з них стосується безпосередньо України, зокрема, ситуації щодо безпеки. Друга доповідь стосується санкцій», – зазначила вона.

Раніше стало відомо, що в липні НАТО і Україна проведуть додаткові спільні навчання в Чорному морі. Про це заявив генсек альянсу Єнс Столтенберг. Також він повідомив, що НАТО продовжить допомагати Україні. За словами генсека НАТО, понад 40 млн євро виділять на кібербезпеку і медичну реабілітацію. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, нато
В тему