24 Червня 2019
Новини

Парасюка «ноги не буде» у новій ВР: ЦВК не дозволила балотуватися в нардепи

Парасюка «ноги не буде» у новій ВР: ЦВК не дозволила балотуватися в нардепи

Центрвиборчком відмовив Володимиру Парасюку в реєстрації кандидатом у депутати.

Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати двох кандидатів у депутати Володимира Парасюка й Аркадія Корнацького, передає «24 канал».

У ЦВК повідомили, що відмовили у реєстрації через невідповідність документів вимогам законодавства. Відповідне рішення комісія ухвалила на засіданні в неділю, 23 червня.

Володимир Парасюк хотів балотуватися в мажоритарному окрузі № 112 (Яворівський та Жовківський райони, що на Львівщині) як самовисуванець.

Що відомо про Володимира Парасюка та Аркадія Корнацького?Парасюк прийшов до Верховної Ради у 2014 році як самовисуванець. Тоді мешканці Львівської області № 112 округу віддали йому 56 % голосів.

Корнацького обрали депутатом в окрузі № 132 Миколаївської області. Він балотувався від партії «Блок Петра Порошенка» і став членом президентської фракції в парламенті.

Раніше Центрвиборчком не зареєстрував кандидатами весь партійний список «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі. Позачерговий з’їзд партії буцімто був проведений з порушеннями статуту цієї ж політсили. Відмовили у реєстрації й екс-главі Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрію Клюєву.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, вибори 2019, цвк, вру
В тему

Останні матеріали