21 Червня 2019
Новини

Масові протести у Тбілісі: спецназ розігнав мітингувальників (фото, відео)

Масові протести у Тбілісі: спецназ розігнав мітингувальників (фото, відео)

У Тбілісі тисячі людей вийшли на акцію протесту до будівлі парламенту через скандальну поведінку російської делегації, яка прибула до Грузії на сесію Міжпарламентської асамблеї православ'я.

Спецназ розігнав акцію протесту перед будівлею парламенту Грузії в центрі Тбілісі із застосуванням сльозогінного газу і гумових куль. Будівлю парламенту повністю блоковано силовиками, повідомляє УНН.

За даними Міністерства охорони здоров'я Грузії, в результаті подій на проспекті Руставелі постраждали 14 учасників акції і 38 правоохоронців.

Як заявили в міністерстві, поки немає інформації, від чого вони постраждали, крім сльозогінного газу, заявив Перший канал грузинського телебачення.

Раніше ситуація біля парламенту знову загострилася, учасники акції кидали в поліцейських пляшки. Разом з тим, учасники акції у кількох спецназівців відняли каски і щити.

Нагадаємо, учасники акції протесту в Тбілісі увірвалися в будівлю парламенту.

Відзначалося, що поліція не застосовує кийки або інші спецзасоби, намагаючись мирно витіснити учасників акції з території парламенту.

Повідомляється, що опозиція дала правлячій партії термін – 1 годину для відставки трьох високопоставлених чиновників – голову парламенту Іраклія Кобахідзе, глави МВС Георгія Гахарії і глави СДБ Вахтанга Гомелаурі.

Після закінчення терміну учасники акції увірвалися на територію парламенту.

У будівлі парламенту Грузії сталося зіткнення в зв'язку з проведенням 26-ї Генеральної сесії Міжпарламентської асамблеї православ'я. Активісти прийшли на мітинг з фотографіями президента Російської Федерації Володимира Путіна і спалили їх.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seriously..I hate tear gas

Публикация от Dennis Dickerson (@dennisblaine)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, грузія, акція протесту, росія, Відео
В тему