20 Червня 2019
Новини

У моду повернувся вульгарний тренд з 2000-х (фото)

У моду повернувся вульгарний тренд з 2000-х (фото)

Знаменитості повернули в моду популярний в 2000-х тренд на труси-стринги, які видно з-під одягу.

Про це повідомляє Vogue.

Модний редактор видання Ліана Сатенштейн звернула увагу на те, що на останніх показах світових брендів, які представляли свої колекції весна-літо 2020 року, моделі виходили на подіум у стрингах, що стирчать з-під пояса і натягнуті до талії.

Наприклад, супермодель Белла Хадід з'явилася в такому образі на показі італійського модного будинку Versace в Мілані, а пізніше ще одна модель вийшла на подіум зі стрингами під час показу американського дизайнера Heron Preston.

Крім того, в травні на балу Інституту костюма музею Метрополітен Met Gala модель Хайли Бібер повторила тренд. На дівчині була ніжно-рожеву сукня Alexander Wang з відкритою спиною. Виріз також демонстрував нижню білизну моделі, натягнуту до талії.

У серпні 2018 року учасниця реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян» Кім Кардашьян-Уест вже намагалася повернути в моду вульгарний тренд з 2000-х. Знаменитість опублікувала в Instagram знімок, де вона позує на підлозі спиною до камери в жовтому костюмі, з-під спідниці якого видно труси-стринги Gucci.

Італійський модний дім Gucci представив цю річ у своїй весняно-літньої колекції ще в 1997 році. Пізніше, в 2000-х роках, показувати стрінги стало популярним трендом у знаменитостей, а сьогодні вони визнані однією з легендарних речей Gucci.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему